Kunststof matrijzen

kunststof matrijzen

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen spuitgietmatrijzen of vacuümvormen zijn wij u graag van dienst.

Wij leveren deze uit (gehard) staal of hoogwaardig aluminium.

Uw wens: precisie

Wij adviseren u graag over welk type gereedschap u nodig heeft. Wij zijn uitstekend in staat het hele proces van een product idee via een (3D-) tekening tot een matrijs te begeleiden. De vorm/uitvoering van de uiteindelijke matrijs zal o.a. bepaald worden door het gewenste productie aantal of het te verwerken materiaal.

Van groot belang voor het op hoog niveau houden van uw productiegereedschap en het daarmee geproduceerd product is onderhoud. Of uw matrijs nu door ons is gemaakt of dat het een elders geproduceerde matrijs is, wij nemen deze graag in onderhoud of reparatie.

Van prototype tot spuitgietmatrijs

producten kunststof matrijzen

Kortom: wij kunnen voor u het hele traject verzorgen: van prototype tot spuitgietmatrijs.

De schets of tekening van het door u gewenste onderdeel wordt zo nodig door ons omgezet naar een 3D getekend ontwerp. Na uw goedkeuring kunnen wij hier een 3D geprint of machinaal bewerkt prototype van maken, of gelijk een ontwerp maken voor een spuitgietmatrijs. Onze gereedschapmakerij is speciaal ingericht voor het vervaardigen van uw matrijs.

Wie gingen u voor?

Om u een idee te geven, opdrachtgevers die gebruik maken van onze kennis op het gebied van vormenbouw zijn onder andere kaas verwerkende bedrijven die oplossingen zoeken in bijvoorbeeld het vacuüm verpakken van hun producten. Ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het spuitgieten van kunststof producten maken geregeld gebruik van onze jarenlange ervaring.