Fijnmechanische onderdelen

fijnmechanische onderdelen co slijpenWij leveren u graag maatwerk. Uw fijnmechanische onderdelen zijn bij ons in goede handen en wij zullen uw onderdelen met de meeste zorg voor u bewerken of vervaardigen. Wij zijn sterk in enkel stuks, maar ook voor kleine en middelgrote series, zijn wij u ook graag van dienst. Heeft u een onderdeel of apparaat nodig of zelf ontworpen, is uw machineonderdeel niet meer leverbaar of wilt u iets aan uw ontwerp verbeteren? Wij denken graag met u mee.

Uw wens: maatwerk

Wij leveren u als leverancier, machine bouwer of engineer graag maatwerk.

Waar wij u graag mee helpen is goed advies op het gebied van maakbaarheid en materiaalkeuze, oppervlakte of warmte behandeling.

Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om tot een ( kosten) efficiënt en nauwkeurig eindproduct te komen.

Inventieve oplossingen en uitgebreid machinepark

fijnmechanische onderdelen machine

Om het door u benodigde onderdeel exact op maat te maken bieden wij inventieve oplossingen en vervaardigen wij uw onderdelen op onze eigen moderne machines. Ook nieuwe ontwikkelingen gaan wij niet uit de weg.

Ons machinepark bestaat uit onder andere uit CNC freesmachines, (CNC) draaimachines, diverse vlak en rond slijpmachines en een CNC zinkvonkmachine. Wij tekenen met Inventor en programmeren met EZ-CAM.

Wij verzorgen voor u ook

  • Harden/nitreren
  • Anodiseren van aluminium
  • Oplassen van snijkanten.
  • Hard chromen en het na slijpen
  • Zwarten van staal

Wie gingen u voor?

Onze fijnmechanische onderdelen leveren wij aan diverse bedrijven in de grondboorindustrie en de vacuümtechniek, kaasverwerkende bedrijven. Maar ook medische bedrijven maken geregeld gebruik van onze jarenlange ervaring.